Uw tanden Bleken - Tips & Advies

Main Menu

Advies Tanden Bleken

"Overleg altijd met uw tandarts voordat u aan het bleken van uw tanden begint!"

Alternatieve methoden Tanden Bleken

Alternatieve methoden om witte tanden te krijgen

Mondspoeling

Het gebruik van mondspoeling is misschien wel de gemakkelijkste methode. Alles wat u moet doen uw mond voor een ongeveer minuut per dag spoelen. Echter, deze manier is slechts efficiƫnt als uw tanden slechts zeer mild bevlekt zijn omdat de aanslag dan slechts voor een korte tijd op uw tanden aanwezig is.

Wittende tandpasta

Er zijn vele merken wittende tandpasta op de markt. Ook hier geldt, dat voor mild bevlekte tanden u een effect zou kunnen zien. Deze tandpasta kan het best gebruikt als vlekpreventie, in plaats van voor vlekverwijdering.

Bleekmiddel

Tandbleekproducten gaan tegenwoordig heel vaak over de toonbank. U "schildert eenvoudig" uw tanden met het bleekmiddel en laat het zitten. Deze methode werk alleen bij tanden die slechts een beetje bevlekt zijn. Daarnaast kan de bleekmethode enigszins slordig zijn, en u moet ervoor zorgen uw gehele gebit gelijkmatig te bleken. Daarnaast, zijn tandgevoeligheid en poetsongemak een vaakgehoorde bijwerking.

Blauw-licht Technologie

Er zijn vele tandwit salons in ons land. Een vaak gebruikte methode is de blauw-licht methode met behulp van waterstofperoxyde technologie. Deze methode kost ongeveer een uur. Er wordt verondersteld dat er minder bijwerkingen zijn dan andere methodes, en de kleurenverandering zou een paar jaar blijven bestaan. Deze methode kost rond de 500 Euro.
 

© Uw Tanden Bleken