Uw tanden Bleken - Tips & Advies

Main Menu

Advies Tanden Bleken

"Overleg altijd met uw tandarts voordat u aan het bleken van uw tanden begint!"

Beste tandpasta merken

Het is heel belangrijk om de beste tandpasta te kiezen om je mond te reinigen. Soms is het ook aan te raden om af en toe eens af te wisselen van tandpasta. Het is alleen niet zo simpel om de juiste tandpasta te vinden.

Merken tandpasta

Meestal kiest iemand op de smaak, maar in de winkel is het niet toegestaan om elke tandpasta te proeven voor u hem aankoopt. Ook zijn er verschillen in de tandpasta soorten. Zo heb je bijvoorbeeld tandpasta die enkele gemaakt zijn voor kinderen. Deze tandpasta is niet zo schadelijk als je het inslikt. Ook deze tandpasta smaakt meestal naar lekkere snoepjes zodat de kinderen na een tijdje graag hun tanden poetsen omdat ze het vergelijken als een snoepje op eten.

Gevoelig tandvlees

Zo heb je ook tandpasta’s die speciaal gemaakt zijn voor mensen met een gevoelig tandvlees. Denk maar aan de periode van een tandvleesontsteking. Dan is het best dat u even overschakelt naar een gevoelige tandpasta soort. Als u al jarenlang de zelfde pasta gebruikt om je tanden te poetsen. Dan raden wij je aan om eens een nieuwe soort te proberen omdat er steeds meer en betere producten worden uitgevonden. Zo kan u overwegen om enkele kleine tubes te kopen zodat u nadat de tube op is, een andere soort kan proberen. Na een tijdje zal je weten welke tandpasta u het liefste heeft. Een beste tandpasta? Kies degene die u het beste vindt!
 

© Uw Tanden Bleken